Manevi Danışmanlar ve ESOGÜ Öğrencileri İl Müftüsü Gül ile Bir Araya Geldi - Ajans 26

Eskişehir

Manevi Danışmanlar ve ESOGÜ Öğrencileri İl Müftüsü Gül ile Bir Araya Geldi

Manevi Danışmanlar ve ESOGÜ Öğrencileri İl Müftüsü Gül ile Bir Araya Geldi
Yayınlama: 6 Ekim 2026 Salı - 322
A+
A-

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Eskişehir İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan manevi danışmanlar ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencileri, İl Müftüsü Muharrem Gül’ü makamında ziyaret ederek haftasını tebrik etti.

MANEVİ DANIŞMANLAR VE ESOGÜ ÖĞRENCİLERİNDEN İL MÜFTÜSÜ MUHARREM GÜL'E ZİYARET

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında Eskişehir’de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. İl Müftülüğü bünyesinde aktif olarak görev yürüten manevi danışmanlar ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencileri, Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül’ü makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Gül’den Nazik Ziyarete Teşekkür

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen kabulde, gençlerin manevi gelişimine katkı sağlayan çalışmalar ve Camiler ile Din Görevlileri Haftası'nın önemi ele alındı.

Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül, manevi danışmanların sahadaki rehberlik çalışmalarının ve gençlerin müftülük faaliyetlerine gösterdiği ilginin son derece kıymetli olduğunu vurgulayarak, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



Gönderen: haber



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar